Första advent comeback!

SÅ. Efter flera mordförsök och dissningshot så tryckte jag på skapa knappen för första gången på en månad.
Jag kan inte riktigt säga att jag är jätteledsen att jag inte skrivit på länge, för det är jag inte. Jag har nämligen tagit en paus från internet och datorn i allmänhet. Det är bra, eftersom att jag annars sitter framför datorn hela tiden. Nu är jag tillbaka, jag känner nästan som att det är min plikt. jag heter ju trots allt heter Decemberkid och det är första advent i helgen. Jag älskar verkligen julen, och halloween som då kommer en månad innan. Chili har lovat att hon följer med mig på skyltsöndagen ifall jag skriver ett inlägg, så jag ser fram emot söndagen som kommer nu ~

Ni har inte missat mycket under min tid som flykting undan internet. Det enda jag gjort är i princip att gå över till nintendo DS mörka sida och spela Kingdom hearts och The world ends with you. Det resulterade även i att jag tappat bort min laddare, precis när jag slåss mot Ruler of the sky i det nya KH spelet. Surt, säger jag bara. Jag har ritat väldigt mycket på senaste tiden, men jag har mest slipat på mina kunskaper genom att rita av mangor som Air gear och Trinity blood.



Sen har jag haft mina smygbesök på datorn då jag sett serien K-on, som var jättebra. Nu kommer jag bli deprimerad när jag ser på andra, för K-on är så bra gjord. Man kan väl säga att den här månaden varit mer gråt än skratt, men det kommer nog att ändras nu. Mamma har börjat pynta huset i alla julens färger, även om hon fortfarande skyller på att det är "adventpynt". Det får mig att undra hur julpyntet kommer att se ut. Jag älskar ljus, och det är mamma väl medveten om. Nu ser mitt rum ut som ett tivoli, plus att jag fortfarande har saker som jag måste plugga in och sätta upp. Jag lyckades gräva fram en minjulgran också, men jag planerar fortfarande att pynta mitt döda bonzaiträd som jag gjorde förra året. Det var väldigt vackert, not.

På söndag bär det av, för då ska jag till stan och inhandla julklappar osv. Det finns badbomber på Lush som luktar kanel och nejlika *___* I DO WANT. Jag kommer att lukta som en liten pepparkaka hela julen.

Det kommer att vara ett luciatåg på min skola. Jag planerar att skilja mig från mängden och gå dit i en tomtedräkt. Den ser ut som en röd stor sparkdräkt och jag planerar att kanske ha den på animevisningen. We'll see about that.


// Decemberkid




"Pick me.
choose me.
love me."

Greys Anatomy

RSS 2.0