Ett ödestiget ögonblick...

Klockan 00:06, vänta. Klockan 00:07 gick en liten flicka in på blogg.se, loggade in på sin blogg och tryckte på "skapa".
Flickan kallades för Decemberkid, men även för Nutcracker (inom vissa kretsar). Hon var en skamsen liten tös, eftersom att hon inte bloggat på några veckor, men hon bestämde ett tidigt nyårslöfte om att bli aktiv igen. Det var så denna lilla, eller snarare långa saken satt framför datorn. Klockan hade nu blivit 00:10 och det enda ljudet i huset var det svaga knapprandet från tangentbordet. Det berodde mest på att hennes högtalare hade slutat att fungera.


Jag antar... att jag är tillbaka. Nästan. Eller, kanske helt. Jag vet inte, men jag är så stressad att jag inte riktigt har tid att tänka efter. De flesta som jag träffar säger att de inte har något att göra, men jag gör saker hela tiden. Det är verkligen underligt, jag trodde inte att jag skulle ha så här mycket energi. Särskilt inte efter min brist på sömn som jag haft under i princip hela lovet. Förutom i måndags, men då skulle jag jobba på mammas jobb.
I vilket fall som helst borde jag dra historien om min jul, men det är nog vad alla skriver om nu på blogg.se så jag får sticka ut litet.

Idag så trodde jag att jag hade sovit bort hela dagen, min sömnbrist jagade ifatt mig och jag sov till klockan två. Då kom jag på att mina vänner borde vara ganska fria, eftersom att det inte är många som åker bort dagen innan nyårs. Det resulterade till att jag, Poké, FC, Lollo och Cherry åkte till stan. Där åt vi väldigt lyxig middag på exotic, och jag tror att ljudnivån höjdes ganska rejält då vi kom in. Vi hade inte träffats på ett tag, så alla hade massor av överskottsenergi. Det var åsum sås när vi satt där, vi fick fantiskt ett litet, runt bord som vi fick sitta vid. Jag tänkte ta en hög med fina bilder, men jag höll på att missa bussen. Jag sprang hela vägen dit, och elin som stod vid busshållplatsen kunde höra mig svära när jag insåg att kameran var hemma.
Efter att vi ätit så gick vi till hemmakväll och skulle hyra film. Vi stod och velade i säkert en timme innan vi valde The boat that rocked. Visst, jag har redan sett den, men det är en sådan bra film att man inte tröttnar på den.

Nu sitter jag hemma, i vetskapen om att jag måste vakna tidigt imorgon. Ännu en gång dras jag ut på äventyr, och den här gången bär det iväg till Skellefteå. Vi ska fira pappas bror, Hasse, som fyller 70. Hela släkten eller något ska dit. Sedan kommer det bli firande hos pappa. Woho ~

JAG HAR BEGÅTT ETT MISSTAG. Poké har utmanat mig. Jag är en person som inte klarar av att säga nej till en utmaning, så självklart gick jag på fällan. Jag kommer inte få äta godis på en månad. Inte ens chips, läsk ELLER TUGGUMMI D8

Ni får hjälpa mig att överleva, hokai?

21 dagar kvar

Vet ni hur det värmer i själen då man vaknade igår på första december till ljudet av en traktor som skottar snö? Då gillar ni inte december, men det gör jag. Believe it. Det hade varit slaskigt och jävligt hela veckan och sedan på första dagen på december så for snön ned som ett bommulshav. Jag kunde först inte se snön eftersom att det var så mörkt ute, så jag kastade upp fönstret och stack ut hela huvudet, det var kallt, och vitt. Vanliga människor borde inte tjuta av glädje då, men det gjorde jag (eller, jag gjorde mentalt, min syrra skulle döda mig om jag väckte henne bara för att snön kommit.) Jag har till och med en sådan där "jul-godis-kalender" sak som jag öppnade, vilket resulterade till att jag gnagde på en chokladbit hela vägen till skolan.

Senare på dagen fortsatte julstämmningen i en rasande fart, våran klass blir tvingad till att vara med i lucia tåget. Därför satt vi i grupprummet i en håltimme och lyssnade på olika versioner av "tänd ett ljus". En av dem var då en kille sjöng, men han lät som en 9-årig liten flicka istället. Jag försökte få dem att stänga av den, men då sa elin (väldigt bestämt): "Jag vill höra, Jonatan sjunga~!"
Jag: "Elin vill höra, Jonatan sjunga~!"
Elin: "Haha, jag trodde att du skulle säga se Jonatan naken."
Jag: "Hohoho, Elin vill se JONATAN NAKEN! >8D"
Och som på beställning går precis en kille som går i våran klass förbi, han heter Jonatan.

Idag hände ingenting speciellt, vilket var tråkigt D8 Men jag försökte göra det bästa av situationen och hålla mitt julhumör uppe. Det är som någon sorts adrenalinkick eller något, jag är så glad att jag knappt kan somna om kvällarna :D

Jag kommit på en vinnardans, som jag gör hela tiden då jag gjort någonting bra. Jag började med det efter att jag läst att ifall man belönar sig själv ofta blir man gladare. Det fungerar faktiskt, och jag börjar få andra att dansa den nu också 8D Jag tror att jag till och med fick en lärare att göra det.

På biblioteket fanns någon sorts sak som hette "boktipset". Man skulle skriva vad man tyckte om en bok, och tipsa folk om varför de borde läsa den. Jag skrev det och lämnade in det till biblioteket, och idag fick jag reda på att jag vann! Det är helt fantastiskt, jag tror aldrig att jag verkligen kämpat för att vinna något och sedan fått det. En bibliotekarie kom fram till mig och sa att jag hade vunnit en bok. Jag tror att jag bar runt på boken utan att släppa den under en timme. Så fort någon kom fram till mig så sa jag att jag vunnit i en tävling. Sedan på lektionerna stoppade jag boken i knäet istället för att stoppa den på bänken XD

Jag ska försöka somna gott ikväll, därför har jag försökt mig på tricket att dricka varm mjölk. Det smakade faktiskt gott, det smakade fortfarande mjölk men värmde på något vis, jag blev faktiskt ganska trött. Åtminstone helt dråsig i kroppen.

Shit, det är lätt att skriva om en dag som varit helt fantastisk O_O
God jul i förskott!
WAIT. Det är en sak jag måste säga innan jag lägger mig. Jag skrev klart tre olika inlämningar idag. Det var awsum, och jag gjorde det under en och en halv timme *tummen upp*. När jag skulle lämna över bildreflektionen så frågade ett par tjejer vad jag hade ritat. Det går typ ett rykte om att jag är bra på att rita i skolan 8D Anyway, jag drog fram min mapp för att jag verkligen suger åt mig komplimanger och missar aldrig ett tillfälle att visa vad jag gjort. Jag visade dem självporträtten jag gjort och alla var så imponerade att jag blev helt paff. Sedan tvingade de mig att visa allt annat jag ritat och när jag sedan skulle gå så sa de att de gav mig mvg i bild. Eleverna alltså, läraren bara log men det känns bra ändå 8D
Haha, märker ni ibland att ni gör om ett ord och tillsist glömmer hur det stavas egentligen? Det händer för mig hela tiden XD

// Decemberkid

RSS 2.0