Äventyr på lekplatsen

Random fact of the day: Jag kunde sitta timmar framför MTV och Ztv när jag var mindre, bara för att lyssna på musik. Det slutade med att jag visste allt om de nya låtarna och artisterna. Jag övergav dem inte länge efter att jag såg In flames "Come clarity". I got swept away

Till skillnad från igår så steg jag upp klockan halv åtta, vilket resulterade i att jag inte fick i mig någon frukost. Lite väl olägligt eftersom att jag sedan hade nationella i matte.
Jag har en känsla av att det gick dåligt, men hoppas att jag har fel. Jag har fått höra att om jag inte får mvg så kommer jag inte heller få det i slutbetyg...

Efter nationella så köpte jag mig en chokladkaka för att tröstäta, för att inte nämna godiset som jag införskaffade på badhuset senare på dagen. Men vad gör det när det är fredag och fredagsmyyys ~ ?
Trots det har jag en känsla av att det inte kommer bli så mycket fredagsmys, eftersom att jag ska träna. Jag har sett fram emot det sen jag fått reda på att träningen kommer ledas av en kille som kallas Emma-Jhoan (stavar man det så?). Det är ganska speciellt eftersom jag var på ett av hans träningsläger då jag var liten.
Nu är jag däremot nervös, hoppas jag inte gör bort mig ;A;

Jag hade nog historiens bästa gympapass idag, jag och FC fick gå på promenad. Vi var de enda som gick så vi impulsvalde vägar som vi gick på. Då hittade vi det som såg liknade ett spökhus. Det var helt öde, inte ens en väg var framplogad till dörren.


Vi gick därifrån snabbt, och improviserade oss fram tills vi hittade en lekplats. Jag och FC såg drömmande bort mot den, och utan att behöva säga något så gick vi dit.
Det var tydligen inte så många som var där, för vi fick plumsa genom snön för att nå vårt mål, mina skor blev genast fyllda med snö.




Efter vi sprungit runt på lekplatsen så fick jag syn på en gungbräda och rusade genast dit. Där satt vi ett tag och gungade, lyssnade på musik och försökte sova.

Nu sitter jag här och inväntar att klockan ska bli halv sju så jag kan åka iväg och träna Ju-jutsu

Ciao!

Städningsdags

Random fact of the day: Jag har börjat äta massor av mandariner. Ungefär fem om dagen nästan, jag har en känsla av att det inte är så bra xD

Igår vaknade jag klockan 6... av alla tider på dygnet. Varför vet jag inte, trodde väl att jag hade saker att göra.
Det började med att jag grävde fram en kjol jag inte använt på år och dar, och pysslade med den i en halvtimme. Då hade jag plötsligt inte lika mycket tid på mig längre

Efter skolan drog jag iväg mig till stan för att införskaffa trådar till det jag virkar i slöjden. Det slutade ändå med att jag mest köpte konstnärsmaterial på Jala färg och tapet istället D8 Jag är besatt eller någonting ;__;

För er som inte ser vad det är så är det en modelldocka, en palettbehållare, en dosa för färger, gul färg och ett skissblock från Winsor & Newton.

Jag hoppas att jag klarar mig ett tag nu xD

 

Då jag kom hem märkte jag att mitt skrivbord inte är världens mest städade, och då jag till råga på allt kunde skymta damm överallt var det droppen som fick bägaren att rinna över.

Jag rensade bordet från allt som fanns där, och då menar jag verkligen allt. Det tog säkert en kvart att få ner allt eftersom det fanns så mycket.

 

Här är bilder på min städning, men jag varnar er, vissa kanske inte är så fräscha.

 

 

Bord innan.

Bord efter.

Notice the difference 8D ?

 

Sen har jag också bilder från mina försök att torka bort allt damm. Disturbing...

 

Försök 1:

 

Försök 2:

Kolla runt trasan, bordet blev plötsligt mycket ljusare.

 

försök 3:

 

Det känns som att jag borde göra det här oftare...


Stressigt, stressigt

Random fact of the day: Jag är besatt av mandariner och kan äta ungefär fem stycken per dag. Jag har en känsla av att det inte är vidare positivt.

Idag hade jag utvecklingssamtal O_o
Jag förväntade mig att det skulle gå jättedåligt, eftersom jag är så omotiverad i skolan nu. När jag fick reda på att jag fått MVG på en uppsatts jag lämnat in blev jag ärligt talat förvånad xD
Jag tyckte nämligen att uppgiften var pest, och kunde inte vänta på att det hela skulle gå över.

Faktumet att vi har nationella i matte på fredag lugnar mig inte något alls. Jag vet att om inte jag får mvg på det så kommer jag inte få mvg i slutbetyget. Jag tycker att man inte borde sätta betyg sådär bara på proven, men alla lärare bedömmer väl olika.

Jag lever ett stressigt liv just nu. Nationella prov i matte på fredag, biologiprov på tisdag och engelska inlämning som ska läsas upp muntligt utan papper imorgon. Plus att jag ska skriva klart kapitel 12 imorgon.
Jag kommer att gå in i väggen vilken sekund som helst.


Arrival





Äntligen
har jag lyckats få hem min beställning.
Paketet kom faktiskt väldigt fort, men det problemet var att få ut det ur Ica. Det är där jag måste hämta ut alla mina paket, och för det behöver man sitt ID. Mitt id är i min plånbok, och min plånbok är spårlöst försvunnen.

Först vände jag ut och in på mitt rum, sen fick jag pappa att vända ut och in på mitt rum som jag har hos honom.

Plånboken var fortfarande borta med vinden.

Men sedan... en dag då jag ringde Chili nämnde hon att jag helt enkelt borde ta mitt pass som identifikation. Jag rusade hem och fick gräva i ändlösa timmar efter mitt pass i en garderob. Jag hittade den undangömd i en liten låda, under en svart påse i en hög som massa skjortor försökte skymma.
Det var nästan som äventyr att slåss mot saker som fanns på golvet och mot skjortorna som överföll mig från alla håll. Men jag hittade passet, och nu har jag hämtat ut mina grejer från Icas klor.

Jag har köpt massa saker för att unna mig själv. Jag köper nämligen inte så mycket till mig själv längre, men ändå tycks jag inte ha så mycket pengar D8



Zombie svalor *___*


Testing, CoLoRs, 1 2 3




För någon dag sedan köpte jag nya färger och penslar. De var så bra och fina att jag bara låtit dem stå på mitt skrivbord i all sin prakt. Det var någon sorts tillfredställelse att se på dem.
Idag tog jag dock mig i kragen. Helt utan förvarning gick jag in i mitt rum, slog på en skiva med Plastic tree och satte mig ned för att få något målat.
Det blev ganska bra bilder, men när jag nästan var klar gjorde jag alltid något fel som förstörde hela bilden. Man får vara försiktig med vart man målar XD

I slutändan målade jag på saker jag inte borde, eftersom jag fick slut på idéer.

 

 

Kort, kort inlägg D8 Men jag kunde inte skriva om dagens händelser eftersom jag inte fått några bilder från det än. Vad jag gjort är en hemlighet tills vidare :D


RSS 2.0